KÖRFEZDE KONSER VAR
Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi, "Günbatımı Konserleri"yle taçlandı. Şarkılarını Bayraklı Rekreasyon Alanı’ndaki yüzer platform üzerinden seslendiren Su Soley, İzmirlilere "deniz, mehtap ve müzik" üçlüsü eşliğinde keyifli bir akşam yaşattı.

Benzer Haber Başlıkları
-
Onlar artık OSCAR'lı!
Akademi, 85'inci kez en iyileri seçti...
-
Uzaydan düet yaptı!
Astrnot ve rock’çının dünya ötesi düeti...
-
Stephane Hessel hayatını kaybetti
Fransızların dünyaca ünlü yazarı Stephane Hessel, 95 yaşında hayata gözlerini yumdu
-
"Dünya Tiyatro Günü" bildirisi bu yıl Kortay'dan
"Dünya Tiyatro Günü" bildirisini bu yıl sanatçı Göksel Kortay hazırladı
-
KULAKLARIN PASI SİLİNECEK
İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ile Halk Müziğini icra eden solistler seçkin repertuarlarıyla bu hafta İzmirli sanatseverlerin karşısında olacak.
Son Güncelleme: 09 Ağustos 2018, Perşembe
Haber 160 kez görüntülendi.
İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan kıyı düzenlemesi projesi çalışmaları büyük beğeni toplarken, projenin amacına uygun etkinliklerle İzmir Körfezi giderek hareketleniyor.
Bu kapsamda bu yıl ikincisi düzenlenen Günbatımı Konserleri’nde Su Soley sahne aldı. Bayraklı Rekreasyon Alanı’nda yüzer platform üzerine kurulan sahnede denizden sanatseverlere seslenen sanatçı Funk, Reggae, Rock, Pop, Caz tarzlarında popüler olmuş şarkılarını söyledi. "Deniz, mehtap ve müzik" üçlüsü eşliğindeki konserde İzmirlilerin keyfine diyecek yoktu.
Günbatımı konserleri, 15 Ağustos Çarşamba akşamı Konak Vapur İskelesi’nde Light in Babylon, 29 Ağustos Çarşamba akşamı ise Bostanlı Günbatımı Seyir Terası’nda, müziğinde alternatif rock, soft rock ve nu-metal yapısı barındıran grup PERA ile devam edecek.
sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN
ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetedenge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.