Suriye Vurdu Türk Jetleri Havalandı
Suriye ordusuna ait jetler, sınıra yakın köyleri vurunca Türk jetleri de anında havalandı.

Benzer Haber Başlıkları
-
At eti skandalı büyüyor
'Müslümanlar uyanık olmalı'
-
Viyana'da 2 yolcu treni çarpıştı
Viyana'da Westbahnhof ile Hüteldorf istasyonları arasında iki yolcu treninin çarpıştığı ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı...
-
Asil Nadir davasındaki kayıp belgeler ortaya çıktı
10 yıllık mahkumiyet cezası üzerindeki şüpheler artıyor
-
Türkiye yeniden AB fotoğrafında
Türkiye'nin, Kıbrıs Rum Yönetimi'nin dönem başkanlığı sırasında Avrupa Birliği toplantılarına katılmama kararı, başkanlığın İrlanda'ya geçmesiyle son buldu. Ayrıca AB’den de yeni fasıl açılması sinyalleri geldi.
-
Rumlar'ın Türk korkusu!
Protestocuların açtığı pankartlarda, Rum ve Yunan milliyetçiliğinin ‘öteki’ anlayışının esası olan “Türkofobia”nın yer aldığı görüldü.
Son Güncelleme: 03 Aralık 2012, Pazartesi
Haber 187 kez görüntülendi.
Suriye ordusuna ait jetler, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi sınırındaki Haseki kentine bağlı Resulayn ilçesini yine bombaladı. Art arda sınıra yönelen jetler sınıra yakın bölgelere bomba yağdırdı.
Ceylanpınar'da tedirginliğe neden olan bombardımanın ardından Suriyeliler, sınıra yığıldı. Bu arada muhalifler ise bombaların hedefi oldu. Bombardımanda muhaliflerden yaralananlar olduğu ancak kesin sayının henüz belirlenemediği öğrenildi. Bombardımanda yaralanan bazı muhalifler ise Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okulların tatil edilmesi için Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan talepte bulundu. Kaymakamlığın talebi onaylaması durumunda okulların tatil edilebileceği belirtildi.
TÜRK JETLERİ HAVALANDI
Bu ara Reuters haber ajansı ise Resulayn'a yönelik bombardımanın ardından Türk savaş uçaklarının havalandığını duyurdu.
PATRIOT MESELESİ BU HAFTA NETLEŞECEK
Suriye'den gelebilecek olası tehditlere karşı Türkiye'nin Patriot talebine NATO'nun vereceği yanıt ve füzelerin konuşlandırılacağı bölgeler bu hafta kesinleşecek. Bu çerçevede gerek NATO'da, gerekse Patriot sağlayacak ülkelerin parlamentolarında yoğun bir mesai yapılacak.
Patriot füzelerinin Türkiye'ye konuşlandırılmasına karşı çıkan Rusya'nın Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türk hükümetinin hafta başında İstanbul'daki görüşmelerin ardından Patriot meselesi, Salı günü Brüksel'de gerçekleşecek olan NATO-Rusya Konseyi toplantısının gündemine de gelecek.
sizde yorum yapın SESİNİZİ DUYURUN
ÖNEMLİ NOT : Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan gazetedenge.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.